Тениски грипови

Babolat PRO TOUR

Babolat PRO TOUR

Over FEEL грип, дебљине 0,6 mm...

875.00 Дин.

Babolat PRO TOUR TRACTION

Babolat PRO TOUR TRACTION

Over грип, комфор, дебљине 0,55 mm...

875.00 Дин.

Babolat SKIN FEEL

Babolat SKIN FEEL

Основни FEEL грип, дебљине 1,55 mm..

875.00 Дин.

Babolat SYNTEC PRO

Babolat SYNTEC PRO

Основни FEEL грип. Доступан у белој, жутој, плавој и црној боји. Дебљина грипа: 1,9 mm..

875.00 Дин.

Babolat SYNTEC SOFT

Babolat SYNTEC SOFT

Основни comfort грип дебљине 2,1 mm..

875.00 Дин.

Babolat SYNTEC TOUCH

Babolat SYNTEC TOUCH

Основни comfort грип дебљине 2 mm..

875.00 Дин.

Babolat VS GRIP ORIGINAL

Babolat VS GRIP ORIGINAL

Over FEEL грип, дебљине 0,4 mm...

875.00 Дин.

Topspin Overgrip box of 60

Topspin Overgrip box of 60

Најпродаванија грип трака на свету. Боје: бела, црна, мешане боје. Дебљина: 0,5 mm или 0,75 mm ..

5,530.00 Дин.

Tourna Grip box of 30

Tourna Grip box of 30

Најпродаванија грип трака на свету. Боје: бела, црна, мешане боје. Дебљина: 0,5 mm или 0,75 mm ..

2,950.00 Дин.

Приказано 1 до 9 од 9 (1 Страна)